Access Consciousness the Bars

Føler du nogle gange der er muligheder i livet du ikke fanger eller tør vælge? Eller, at der er ting i livet du gerne vil ændre, men hvor det ikke rigtig lykkes. Så er jeg overbevist om, at ACCESS BARS er noget for dig.

BARS er en meget effektfuld og nem behandlingsform, der giver dig  mulighed for, at blive frigjort fra indgroede vaner og mønstre, som er begrænsende for livets frie udfoldelse.
Har du tænkt over, hvor mange af dine tanker, holdninger og følelser der i virkeligheden er dine – eller ikke er dine? Hvad nu, hvis du kunne komme dertil, hvor det du tænker, mener og føler er dit – og ikke andres påvirkninger – og du derved kan opleve, at stå med dine fødder godt plantet i jorden og opleve livet forandre sig.
Hvilke muligheder vil det skabe? – i dit privatliv, arbejde, venner og familie….
Der findes 32 punkter på hovedet. Når disse punkter bliver rørt nænsomt, aktiveres de såkaldte BARS
Denne aktivering giver plads til, at slippe indgroede vaner, mønstre og unødige programmerede tanker, holdninger og følelser.
Tanker og følelser, som bremser dig i at være endnu mere i kontakt med dig selv,end du nogensinde har troet muligt.

ACCESS BARS behandlingen:
Behandlingen tager ca. 1 time.

Selve behandlingen foregår ved at du ligger fuldt påklædt på en briks, mens jeg arbejder med punkter på dit hoved.

Det er en meget afspændende behandling, det mindste der kan ske er at du slapper dejligt af, som efter en massage, og i bedste fald kan det ændre dit liv!

Jeg tilbyder også løbende Access BARS kurser, hvor man selv lærer at give en BARS behandling. Efter et kursus kan man selv udbyde BARS behandlinger, og efter 3 kurser hos forskellige Facilitatorer kan man selv undervise i BARS kurser.

Kurser bliver slået op her på siden og på Facebook: Leth-Nlp, Mulighedscoaching.

Har du et specifikt område du gerne vil skabe ændringer på, så bestil en Bars behandling med clearings, så “clearer” jeg det for dig undervejs, og vi åbner dermed op for at du kan skabe den virkelighed du ønsker! (At cleare betyder, at man sletter de gamle mønstre eller overbevisninger, som ikke er brugbare mere).

Se en video hvor en neurolog beskriver hvad der sker i hjernen under en Bars behandling: 


“All of life comes to me with ease, joy and glory”