Hvis bare så……kender du den sætning?

Hvis bare….så…..Kender du den sætning?

På en dejlig solskinsdag bliver jeg inspireret til refleksion.

Endnu en gang – bliver jeg opmærksom på, hvor TAKNEMMELIG jeg er, for det liv jeg har valgt at leve – både privat og professionelt.

For år tilbage drømte jeg om, at gøre præcis det jeg gør nu, men havde absolut ingen ide om, hvordan jeg skulle kunne komme til at opnå det.

Hvis bare…..så….. var en af mine mange sætninger, som snurrede rundt i min hjerne!

Jeg var meget fokuseret på målet – og ikke på processen.

Jeg “konkluderede”, hvordan det skulle se ud (det jeg drømte om) og havde ingen åbning for, om der måske fandtes andre veje. Jeg tænkte mig til resultatet og gav dermed ingen mulighed for, at Universet kunne hjælpe mig med at skabe det liv jeg drømte om. Jeg tænkte, ”at det med Universet hjælper dig, det var ikke sandt, for så havde jeg det vel anderledes?” Igen var min hjerne den altoverskyggende chef i mit liv. Hjernen HADER forandring, den har konkluderet, at dens redningsaktioner – har været de rette og giver dermed ikke plads til, at træde nye stier.

Jeg kan nu spørge mig selv: Hvis jeg kunne have tænkt mig til resultater – havde det mon så ikke allerede ændret sig? Jeg mener – jeg som overtænkeren af alle overtænkere? J

Udfordringen var, at jeg – selv om Universet prøvede at skabe det jeg ønskede – så skød jeg det ned straks efter, ved at tænke ” Det kan jeg nok ikke!” ”Eller det kan ikke lade sig gøre – slet ikke for mig!”

Jeg beundrede mange andre, som udlevede deres drømme. Igen havde jeg fokus på dem og deres resultat, som reelt ikke havde noget med mig og min drøm at gøre.

Jeg brugte meget tid på at sammenligne mig med andre. Min konklusion blev altid, at jeg var forkert og ikke god nok – og de andre var klogere, heldigere, smartere – eller andet i den dur.

Alt sammen foregik i min hjerne – uden kontakt til hvad JEG vidste eller var i stand til (intuition).

Jeg så sjældent, hvad jeg rent faktisk gjorde og var sjældent til stede i nuet. Enten var jeg ude i fortiden eller i fremtiden.

Hmm – hvad er så anderledes nu og hvad har ændret sig ved den måde jeg nu lever på ?

Det har været en proces. En proces, hvor jeg langsom har fået øje på, at noget af det JEG vidste – faktisk var unikt for mig. Jeg har været i processen omkring både mit private liv og mit professionelle liv. Det har været udfordrende til tider – igen har Universet nogen gange vist mig tingene på en – skal vi sige – MEGET TYDELIG måde. Det har været super udfordrende – og er det stadig til tider.

Jeg kan få den tanke: Hvorfor mig? Hvad har jeg gjort, siden jeg skal opleve dette? Men faktisk kommer det sjældnere og sjældnere.

Når noget sker – kan jeg tænke: God ting eller dårlig ting? Ja hvem ved? Hvad hvis jeg ikke dømmer det – hvad er så muligt?

Jeg har masser af ”mental chatter”, men nu ved jeg det er der og at jeg faktisk kan ændre på al den snak i min hjerne. Hvis jeg ignorerer det – så tager det ”magten” og fører mig uønskede steder hen. Jeg har brugt rigtig mange timer på at bekymre mig – alt sammen udløst af tanker der kørte i ring – ”mental chatter”. Når det kommer – så formår jeg som oftest at træde et skridt tilbage – at dissociere mig – og kan dermed se, at det er en gammel oplevelse, der løber afsted med mig.

Når jeg er trådt et skridt væk fra tankerne der kører i ring, så kan jeg lave nogle nye små film, som jeg kan hive frem, når det sker. F.eks. kan en dag som i dag, hvor jeg har tid og solen skinner og hvor jeg kan sidde i naturen og iagttage mine katte der leger, hunden der udforsker, fuglene der lægger an til at danne ny familie – det kan alt sammen skabe nye spor inde i mig og være det jeg hiver frem, når den negative ”tænkespiral” løber af med mig.

Og nej – det er ikke noget jeg har lært på en time – det har været – og er stadig en proces.

I processen møder jeg mennesker, som også er i en proces, som jeg kan inspirere til, at gøre noget der ligner. OG f… hvor er det fedt at se, at det rykker – at de rykker sig et nyt sted hen. Et sted hvor de bliver ”herre i eget hus”, hvor de kan tage anderledes valg i deres liv og for deres helbred.

SÅ JA 🙂 I dag er jeg TAKNEMMELIG – TAKNEMMELIG for, at have tid til refleksion og tid til at være MIG – så jeg tanker mig selv op med god energi og dermed mulighed for at inspirere andre til det samme.   12. apr. 2018

Dette indlæg blev udgivet i Inspiration /udvikling. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *