Gør noget nyt – hvis det havde virket det du har gjort hidtil, så så dit liv anderledes ud!

Har du lagt mærke til at der er forandring i verden?

Har du lagt mærke til du har sværere ved at være i verden på samme måde, som hidtil?

Oplever du at have sværere ved at være i de kendte relationer?

Jeg oplever både selv og for mennesker omkring mig, at det er som om ”trøjen” vi plejer at bruge – ikke passer mere. Den måde vi har levet på, fungerer ikke rigtig mere. De mennesker som er i vores liv kan få det til at føles ”stramt” og ukendt.

For de fleste vil konklusionen være, at det må være dem/os den er gal med. ”Hvad er det med mig, siden jeg ikke kan det jeg plejer? Jeg må gøre mig endnu mere umage for at ”passe ind””…………..

Hvad, hvis det slet ikke er dig der er noget galt med? Hvad hvis det er trøjen der er blevet for lille? Hvad, hvis den forandring der sker, er måden vi skaber et liv, der passer bedre til den vi i virkeligheden er?

Hvad VED du? Hvad ville du vælge, hvis du lyttede til din egen indre stemme?

Mange lader sig styre af frygt? Frygt for den ydre verden, som virkelig er f……up – efter min mening. Der findes så mange interessante meninger om hvad der er rigtigt og forkert. Hvad vi bør og ikke bør. I øvrigt er ”bør” et ord der ikke fungerer for mig! For hvem er det i virkeligheden der bestemmer over vores liv? Hvem er det der kender os selv bedst? DIG?

Mange er max udfordret med deres helbred – både det fysiske og det psykiske. Vi er vant til at stole på autoriteter, så som Sundhedsstyrelsen, læger, specialister m.m. Vælger ”ukritisk” at følge ”eksperternes” anvisninger. Det er forståeligt, at man, når man er presset, bliver nervøs og desperat – og derfor følger disse eksperters råd. OG jeg har ikke en mening om det er rigtigt eller forkert!! Jeg kan bare se, at der er ALT for mange som ikke får det bedre – eller som føler de bliver hørt og mødt når de beder om hjælp.

Hvor meget lader du dig styre af frygt? Hvor meget fylder tanker og handlinger for dig? Hvor tit under du dig selv blot at VÆRE? Hvad ville du høre, hvis du – bare en gang om dagen – lyttede til dit indre – til din krop og dens signaler?

Tænk hvis vi fra i dag – valgte at undervise og hjælpe børn til at lære sig selv at kende – præcis som de er.

Tænk hvis det ikke blev en diagnose, når vi ikke er som størstedelen. 

Tænk hvis alle som arbejder med mennesker – blev nysgerrige på, om der var en anden ”sandhed” end den vi bliver overbevist om fra autoriteterne.

Tænk hvis det vi oplever nu – er en måde at gøre os opmærksomme på, at noget andet skal til end det vi har gjort hidtil? Og og og – jeg er klar over det ikke lige fixes over en nat J

Og for nogen er det heller ikke et ønske at det skal være anderledes 😉

Men hvis du føler ”trøjen strammer” – så kunne det være en mulighed, at starte på en ny trøje. En der er mere rummelig, nysgerrig, med plads til at være dig – hvad det så end er?

Hvis du i dag spørger dig selv, om det du lige nu er i og oplever, er det der er rigtigt for dig? Eller om du i virkeligheden lytter for meget til, hvad alle andre synes?

Hvad hvis det at være i din nuværende ”flok” i virkeligheden ikke bidrager til det du gerne ville med dit liv?

Hvad hvis det er tid til forandring – for DIG – og for verden – og at du kan tage det første skridt – i dag – som fører dig i en ny retning?

De allerbedste hilsner og et kærligt kram (og puf) fra MIG <3

Dette indlæg blev udgivet i Inspiration /udvikling. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *