Nytårshilsen fra Mulighedscoaching /Leth-Nlp

Traditionen tro er nytåret en tid for refleksion og nye mål.

2017 har for mig været et år med mange nye tiltag. Tidligere ville jeg have brugt meget tid på at overveje og tænke mig til fordele og ulemper ved at træffe valg om bl.a. nye forretningsmuligheder. Jeg ville have lyttet meget til mine relationers mening om hvad der var rigtigt og forkert. En af fordelene ved selv at træffe valg om ja og nej er, at det 100% er mit ansvar, at ”mærke efter” om det vil fungere for mig.

Jeg blev i foråret præsenteret for et helseprodukt med en enkel og gennemsigtig forretning bag. Min mavefornemmelse var total lethed og jeg sagde ”Ja tak!” uden tøven. Jeg vidste at vi alle har brug for tilskud af Omega 3 og at jeg, når jeg er 100% tryg ved et produkt – har nemt ved at formidle dette til andre. Helbredsmæssigt har det for mig betydet, at jeg nu har et fantastisk immunforsvar og min tilbagevendende migræne er fuldstændig væk. Selvom rigtig mange mennesker har ”hostet og snottet” omkring mig hele efteråret, har jeg været frisk, klar i hjernen og rask. En meget vigtig og nærende værdi for mig.

En anden ting der er super vigtig for mig er, at give andre mulighed for at vælge noget sundt og godt for sig. Jeg møder mange mennesker via et forholdsvis stort netværk og gennemgående for næsten alle er, at de har udfordringer med helbred, savner mere tid eller en bedre økonomi. Det er en god fornemmelse, at kunne bidrage til en mulighed for forandring for andre, HVIS de ønsker at vælge det. For en interessant til er, at mange godt ved, at de kunne gøre noget andet, men det at få det gjort er en udfordring. Det er interessant!!

Det har været en stor glæde, at rigtig mange mennesker – som har valgt en forandring omkring deres helbred – har mærket nye kræfter, mere overskud og allervigtigst – et alternativ til medicin, som ofte har uheldige bivirkninger – udover den effekt som den er udskrevet for at have.

Jeg ser mange mennesker via mit virke som behandler/terapeut, som føler sig låst fast i en psykisk hårdknude, et begrænsende helbred eller en meget stram økonomi. Der er mange ”veje til Rom”, men en ting er den allervigtigste forudsætning for overhovedet at rykke sig, VIDEN. Så når det enkelte menneske får en ny viden, som kan åbne for indsigt og udvikling, så kan de træffe nye valg og dermed få lagt ”puslespillet” der ellers har været spredt i ”1000 stumper”.

Der er naturligvis også mennesker, der trods muligheder og viden, fortsat vælger at forblive i det liv de har – det er også et valg.

Senere på året er jeg blevet præsenteret for virkningen af cannabisolie. Et produkt, hvis virkning jeg har fulgt nøje i debatten på de sociale medier og fra mennesker, som har lidelser, som de ikke har kunnet få lindring for ved andre behandlingsformer. Mennesker i mit netværk har haft god effekt ved behandling med Omega 3 og cannabisolie. Min egen erfaring med CBD olie er på min dejlige ældre hund Tjalfe. Han havde smerter i bagbenet og som følge heraf var han rigtig trist. Han er og har altid været en aktiv hund, som elsker at lege og bevæge sig i naturen på gåture og hjemme.

Det var vildt at se, at han allerede efter 1 dråbe olie – den første dag – lyste op og begyndte at lege med kattene igen. Jeg er overbevist J

OG så er der CHOKRELEASE <3

I starten af sommeren dukkede dette ord op på Facebook. Jeg blev nysgerrig og meget hurtigt overbevist om, at dette var ”the missing link” i mine terapimuligheder. Det har vist sig, at være endnu et virkelig godt valg jeg har taget.

Jeg har gennem årene mødt utrolig mange mennesker, som har været låst i kroppen og med den konklusion og overbevisning, at der ikke var nogen vej ud af denne ”låsthed”. Der findes mange muligheder inden for behandling af PTSD, chok og traumer, som sikkert hver og en har en god effekt. Det er der er allervigtigst – det er at det bliver set og forstået, at når kroppen er ”låst” handler det som oftest om chok eller traumer.

Jeg har nu set hvor stor en effekt det har på mennesker, som har gået med denne følelse i kroppen i mange mange år og som ikke har troet det kunne blive anderledes. Det er rørende og utrolig smukt, at se den transformation det er, når oplevelsen bliver lagt kærligt i en ”kasse med utroligt dårlige oplevelser” i stedet for at være et lammende chok for kroppen.

Jeg glæder mig til at formidle og anvende Chokrelease i fremtiden.

Dette er min erfaring og viden, som jeg kan formidle videre til dem, som føler det giver genklang <3 Jeg har nye mål i 2018, som jeg glæder mig til at udleve <3

Det er vigtigt DU finder din vej og din sandhed – uagtet hvad jeg og alle andre mener. Når du finder DIG, så er alt muligt <3

Rigtig GODT Nytår og ALT det bedste til Jer hver især <3

Dette indlæg blev udgivet i Inspiration /udvikling. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *